Aluminium-carporte i sort, urban grey og sun silver

Leder du efter en leverandør af aluminium-carporte? Hos SMG Norden A/S forhandler vi carporte i farver såsom sort, urban grey og sun silver. Vi leverer til private, men også til industri, detailhandel og mange andre erhverv, og vores kunder befinder sig bl.a. i Aarhus, Herning og Kolding samt mange andre steder i landet.

Leveres i størrelsen 2,70 meter gange 5,70 meter

Det er populært at vælge en carport i stedet for en garage. Det er en enkel overdækning til bil, som er nem at bygge, og som ikke bliver for dominerende. Fordelen ved at vælge aluminium fremfor stål er, at det er lettere at arbejde med. Styrken er næsten den samme, men stål er tre gange tungere.

Vi forhandler aluminium-carporte fra Japan. De er CE-mærket, og leveres i størrelsen 2,70 meter gange 5,70 meter. De har et smart design, og du kan vælge imellem farverne sort, urban grey og sun silver. Vi tilbyder gerne rådgivning og vejledning om alle vores produkter.

Få et uforpligtende tilbud på aluminium-carporte

Du er velkommen til at indhente mere information om vores aluminium-carporte, og vi holder gerne et møde, hvor vi gennemgår de tekniske detaljer. Derefter kan vi sende et uforpligtende tilbud til dig. Vi har altid konkurrencedygtige priser på alle vores produkter, selvom de er af allerhøjeste kvalitet.

Du kan ringe til os på telefon 87 10 00 41 for at få mere information eller for at aftale et møde. Du er også velkommen til at skrive til os på e-mail kenneth@smgnorden.dk, så vender vi straks tilbage til dig.

Kom i kontakt med SMG

Har du spørgsmål eller andre henvendelser?

Send os en forespørgsel. Benyt nedenstående formular og vi svarer tilbage hurtigst muligt. 

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
mortarboard

​Over 30 års erfaring

SMG Norden A/S er derfor de helt rigtige leverandørere af løsninger på det danske plastmarked.

shield

​Høj kvalitet & service

Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser. Hos os sigter vi altid efter den højeste kundetilfredshed. 

clock

Hurtig levering​

Blandt et højt kvalitets -og serviceniveau, er vi stolte af at have en lynhurtig leveringstid.

SMG Norden A/S​

Stålværksvej 7E, 6800 Varde

Klik for rutevejledning