Plasttagrender i høj kvalitet

Mangler du en leverandør af plasttagrender? Hos SMG Norden A/S har vi stor ekspertise med plastløsninger såsom tagrender af plast i høj kvalitet. Vores kunder er industri og andre erhverv såsom tømmerhandlere og byggemarkeder med videre. Vi har kunder i hele landet, herunder i Aarhus, Herning og Kolding.

Miljøvenlige, holdbare og temperaturbestandige

Vi er distributør af plasttagrender fra Marley. Det er en miljøvenlig og temperaturbestandig tagrende, som leveres i klar opal og passer til de fleste andre farver. Der er forskellige monteringsløsninger såsom lægge- og spærreløsninger. Vi står kun for levering og ikke for montering.

Vi har mere end 30 års erfaring i plastbranchen, og derfor kan vi tilbyde holdbare plastløsninger i høj kvalitet. Samtidig tilbyder vi professionel rådgivning, og her tager vi udgangspunkt i vores indgående kendskab til det danske plastmarked.

Få et uforpligtende tilbud på plasttagrender

Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om vores plasttagrender og andre plastløsninger. Vi sender gerne yderligere information, og vi laver også gerne et uforpligtende tilbud med en god og billig pris til dig. Vi har naturligvis konkurrencedygtige priser, selvom vores produkter er af højeste kvalitet.

Du kan ringe til os på telefon 87 10 00 41 for at høre nærmere, eller du kan skrive en e-mail til kenneth@smgnorden.dk, så kontakter vi dig straks.

​Kom i kontakt med SMG

​SEND OS EN FORESPØRGSEL

Vi vender hurtigt tilbage

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​SMG Norden A/S

CVR: 27381774

Stålværksvej 7E, DK-6800 Varde

Åbn i Google Maps

Tlf.: +45 87 10 00 41

Fax +45 87 10 00 42

kenneth@smgnorden.dk