Termotag med termotagplader af plast

Leder du efter termotagplader til at lave et termotag? Hos SMG Norden A/S har vi specialiseret os i at fremstille plastløsninger såsom tagplader af plast, og vi leverer dem gerne efter mål. Vi leverer til industrien, detail-handlen og andre erhverv i bl.a. Aarhus, Kolding og Herning samt resten af landet.

Termotagplader til udestuer og andre tilbygninger

Vi tilbyder en bred vifte af tagplader i plast. Pladerne kan benyttes som tag til udestue, terrasse eller drivhus med videre. De kan også anvendes som overdækning af alle andre tilbygninger.

Der er først og fremmest tale om isolerende termoplader, men de kan også være UV-beskyttende. De bliver naturligvis leveret i et frost-modstandsdygtigt plastmateriale. Farven er klar opal.

Vi tilbyder termotagplader i størrelser og kvaliteter såsom:

  • ​10, 16, 32 millimeter
  • ​10 millimeter – 5 lag
  • ​16 millimeter – 10 lag
  • ​32 millimeter – 10 lag og behandlet med heatstop, som holder varme ude
  • ​Andre plader til et termotag

Mange af vores termotagplader havner i en tømrerhandel eller et byggemarked, men det kan også være hos en produktionsvirksomhed eller et byggefirma med videre.

Vi har mere end 30 års erfaring i plastbranchen, og derfor har vi et indgående kendskab til behovene på det danske plastmarked. Alle vores plastløsninger er af højeste kvalitet, og vi har konkurrencedygtige priser.

Få mere information om plastløsninger til et termotag

Kontakt os gerne for at høre mere om plastplader til et termotag. Du kan ringe til os på telefon 87 10 00 41 for at høre nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail kenneth@smgnorden.dk, så vender vi tilbage til dig. Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud til dig.​

​Kom i kontakt med SMG

​SEND OS EN FORESPØRGSEL

Vi vender hurtigt tilbage

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​SMG Norden A/S

CVR: 27381774

Stålværksvej 7E, DK-6800 Varde

Åbn i Google Maps

Tlf.: +45 87 10 00 41

Fax +45 87 10 00 42

kenneth@smgnorden.dk