Opskummet PVC til lysningsplader

Skal du bruge opskummet PVC i din virksomhed? Hos SMG Norden A/S har vi specialiseret os i plastløsninger til det danske plastmarked. Vi leverer primært til industri og andre erhvervskunder i blandt andet Aarhus, Kolding og Herning samt det øvrige Danmark.

Vedligeholdelsesfrit og rengøringsvenligt

Vi leverer plader af opskummet PVC, som benyttes til Velux-vinduer. Pladerne benyttes til den indvendige afslutning i forbindelse med montering af ovenlysvinduer. Dermed opnås en flot og færdig tilslutning mellem vindue og indervæg. Pladerne kan også anvendes som beklædning i bruserum med videre.

Der er tale om en plade på 12 millimeter, som er vedligeholdelsesfri og rengøringsvenlig. Pladen er gennemfarvet og leveres i hvid. Alle vores plastløsninger er af højeste kvalitet, og vi har naturligvis konkurrencedygtige priser.

Hvad er opskummet PVC?

Opskummet PVC er et robust materiale, som er vaskbart og ikke skal vedligeholdes. Opskumningsprocessen er med til at give opskummede PVC-plader en lav vægt, selvom de har en god slagstyrke. Samtidig er de modstandsdygtige over for skrammer og ridser.

Få et uforpligtende tilbud på PVC-plader

Kontakt os for at få flere oplysninger om vores plastløsninger, og vi sender gerne et uforpligtende tilbud med en god pris. Du kan ringe til os på telefon 87 10 00 41 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail kenneth@smgnorden.dk.

​Kom i kontakt med SMG

​SEND OS EN FORESPØRGSEL

Vi vender hurtigt tilbage

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​SMG Norden A/S

CVR: 27381774

Stålværksvej 7E, DK-6800 Varde

Åbn i Google Maps

Tlf.: +45 87 10 00 41

Fax +45 87 10 00 42

kenneth@smgnorden.dk