Bølgeplader og trapezplader af plast

Skal du bruge en leverandør af bølgeplader? Hos SMG Norden A/S har vi stor ekspertise med fremstilling af bølge- og trapezplader. Vores kunder er typisk industri, detailhandel og andre erhverv i bl.a. Aarhus, Herning, Kolding og resten af landet.

Bred vifte af tagplader i PC, PVC og termo

Vi distribuerer tagplader af plast, herunder PVC og PC, som er velegnet til forskellige former for tilbygninger såsom carporte, udestuer og meget andet. Et bølgetag kan anvendes til en lang række formål, og det er let at arbejde med.

Vi tilbyder tagplader såsom:

  • ​Trapezplade i PC – klar og opal
  • ​Trapezplade i PVC – klar og blåtonet
  • ​Bølgeplade B6, B9 i PC – enkeltlags
  • ​Bølgeplade B6 og B9 – flerlags i termoudgave
  • ​Bølgeplade B5, B6 og B9 i PVC – almindelige og brede typer
  • ​Andre trapez- og bølgeplader

Vi har mere end 30 års erfaring med plastløsninger til tømmerhandlere, byggemarkeder og industrien. Vi har med andre ord et indgående kendskab til det danske plastmarked, og derfor tilbyder vi også professionel rådgivning. Alle vores produkter er af højeste kvalitet, men det betyder ikke, at vi har tårnhøje priser – de er nemlig altid konkurrencedygtige.

Kontakt os for at høre mere om vores bølgeplader

Du er velkommen til at få mere information om vores bølgeplader og trapezplader, og vi tager gerne en snak med dig og drøfter dine behov. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud til dig med en god pris, som er så billig som muligt.

Du kan ringe på telefon 87 10 00 41 for at aftale det videre forløb, eller du kan skrive til vores e-mail kenneth@smgnorden.dk, så hører du fra os.

​Kom i kontakt med SMG

​SEND OS EN FORESPØRGSEL

Vi vender hurtigt tilbage

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​SMG Norden A/S

CVR: 27381774

Stålværksvej 7E, DK-6800 Varde

Åbn i Google Maps

Tlf.: +45 87 10 00 41

Fax +45 87 10 00 42

kenneth@smgnorden.dk