Termotagplader

En bred vifte af tagplader i polycarbonat

PRODUKTER

Termotag af polycarbonat

Leder du efter termo-tagplader?
Hos SMG Norden har vi specialiseret os i at tilbyde termotagplader i polycarbonat i op til 8 meters længde, og vi skærer dem gerne til på præcise mål uden beregning.
Fordelene ved polycarbonat er mange, polycarbonat er slagfast, og tåler temperatursvingninger mellem -40 til + 120 grader.
Pladerne findes i 10,16,32 mm med isoleringsevne på samme niveau som op til vinduesglas, så uanset om du skal have tag til en terrasseoverdækning eller en opvarmet havestue, så kan vi hjælpe. 
Til alle vores termotag-produkter, findes naturligvis også tilsvarende montagesæt. 
Vores produkter forhandles udelukkende BTB gennem trælaster og byggemarkeder. Ring gerne til os på 87 10 00 41 for forhandler-henvisning. 

Termotagplader til udestuer og andre tilbygninger

Vi tilbyder en bred vifte af tagplader i polycarbonat. Pladerne kan bl.a. benyttes som tag til udestuer, terrasser eller drivhuse med videre. De kan også anvendes som overdækning af alle andre tilbygninger.

​Der er først og fremmest tale om isolerende termoplader, de er derudover UV-beskyttende.
De bliver naturligvis leveret i et frost-modstandsdygtigt materiale. Farven er klar eller opal.

​Vi tilbyder termotagplader i tykkelser og kvaliteter såsom:

  • ​10, 16, 32 mm.
  • ​10 mm – 4 lag.
  • ​16 mm – 5 lag.
  • ​32 mm – 10 lag og behandlet med heatstop, som holder varmen ude.
  • ​Andre plader kan evt hjemtages efter behov.

​Vi har mange års erfaring i branchen for lette tagløsninger, og derfor har vi et indgående kendskab til behovene på markedet. Alle vores løsninger er af højeste kvalitet til  konkurrencedygtige priser.

Termotagplader til overdækkede terrasser, udestuer, havestuer m.m.

Få mere information om plastløsninger til et termotag

Kontakt os gerne for at høre mere om termotag. Du kan ringe til os på telefon 87 10 00 41 for at høre nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail info@smgnorden.dk, så vender vi tilbage til dig. Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud.