Aluminiums-carporte

Er du på udkig efter en let løsning til enten en carport, eller terrasse-overdækning, så læs mere her og bliv inspireret.

PRODUKTER

Aluminiums-carporte / overdækninger i sort, urban grey og sun silver

Leder du efter en leverandør af aluminiums-carporte? Hos SMG Norden A/S forhandler vi aluminiums carporte i farver såsom sort, urban grey og sun silver. Bemærk carporten kan også bruges som terrasse-overdækning. 

Leveres i størrelsen 2,70 meter gange 5,70 meter

Det er populært at vælge en carport i stedet for en garage. Det er en simpel og let overdækning til en bil, som er nem at sætte op og som ikke bliver for dominerende. Fordelen ved at vælge aluminium fremfor stål er, at det er lettere at arbejde med. Styrken er næsten den samme, men stål er tre gange tungere.

Vi forhandler aluminiums-carporte importeret fra Japan. De er CE-mærket, og leveres i størrelsen 2,70 meter gange 5,70 meter. De har et smart og enkelt design, og du kan vælge imellem farverne sort, urban grey og sun silver. Vi tilbyder gerne rådgivning og vejledning om alle vores produkter.

Få et uforpligtende tilbud på en aluminiums-carport.

Du er velkommen til at indhente mere information om vores aluminiums-carporte, og vi holder gerne et møde, hvor vi gennemgår de tekniske detaljer. Derefter kan vi sende et uforpligtende tilbud til dig. Vi har altid konkurrencedygtige priser på alle vores produkter, som er af allerhøjeste kvalitet.

Vores elegante carport-løsning kan også bruges som terrasseoverdækning

Kontakt SMG Norden

Du kan ringe til os på telefon 87 10 00 41 for at få mere information eller for at aftale et møde.
Du er også velkommen til at skrive til os på e-mail info@smgnorden.dk, så vender vi straks tilbage til dig.